upraveny obrazek 2

Technické kontroly a revize drážních zařízení

Dlouholetou praxí a tradicí v oboru drážní dopravy se může pyšnit společnost V-TROLL, s.r.o., která byla založena již v roce 1996. Více než 25 let se specializuje na schvalování drážních vozidel a provádění revizní činnosti UTZ.

Společnost se tak stala profesionálem v tomto oboru, a to i přes to, že existuje jen málo firem, které se v České republice věnují podobným činnostem.

Zaměřují se především na :

  • Revize, prohlídky a zkoušky UTZ – zdvihací, tlaková a elektrická zařízení
  • Technické kontroly speciálních drážních vozidel,
  • Schvalování speciálních drážních vozidel
  • Odborná školení obsluhy technických zařízení

Tyto služby pochopitelně zajišťují odborní technici na max. možné legislativní a technické úrovni, díky čemuž mohou garantovat, že tyto technické kontroly, revize, prohlídky a zkoušky UTZ, včetně analýzy jsou provedeny s maximální precizností a důsledností.

upraveny obrazek 1

Hlavním cílem je vždy zajistit, aby veškerá technická zařízení splňovala příslušné normy a bezpečnostní standardy. Význam technických kontrol, revizí, prohlídek a zkoušek UTZ nemůže a nesmí být nikdy podceňován, neboť přispívá k bezproblémovému udržování provozu zařízení a strojů: Minimalizují riziko nehod a technických problému a tím přispívají ke zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti provozu v drážní dopravě.

Společnost V-TROLL,s.r.o. vlastní příslušná Rozhodnutí od MD ČR, Osvědčení od DÚ Praha, je zaregistrována v Evropské agentuře pro železnice se sídlem ve Francii.

Naposledy aktualizováno 25. 8. 2023