30LET WEB logo150

EKOBAL slaví třicet let na trhu a jedinečná řešení obalů a balicí techniky spolu s ním

Obalový materiál chrání výrobky před znečištěním a poškozením při převozu a může plnit i estetickou funkci. Pokud hledáte obaly pro své zboží nebo řešení pro balicí linku, je tím nejlepším odborníkem, na kterého se můžete obrátit, společnost EKOBAL. Firma EKOBAL s.r.o. byla založena v roce 1993, tedy oslaví letos své třicetileté výročí na trhu. Firma navázala na dlouholeté zkušenosti Pragometal s.r.o. v oblasti technologie balení do průtažné fólie. Díky tomu dnes EKOBAL patří mezi leadery na českém trhu a řadí se mezi největší dodavatele obalových materiálů a výrobce balicí techniky s vlastním vývojovým střediskem.

1680675547351 1

EKOBAL vyrábí své produkty pomocí nejmodernějších technologií a díky neustálým inovacím výrobních procesů dokáže udržovat náskok před konkurencí. Této firmě záleží na maximální spokojenosti zákazníků, spolehlivosti a dlouhodobé životnosti dodávaných strojních zařízení. Oceněním individuálního přístupu a kvalitního řízení bylo v roce 2004 udělení certifikátu jakosti ISO 9001:2000. Z oblasti obalového materiálu dodává EKOBAL fólie, sáčky, pásky a spony do firem z mnoha odvětví. Obalové materiály jsou vhodné pro potravinářský a nápojářský průmysl (pivovary, pekárny, masokombináty), farmaceutické společnosti, drogerie, tiskárny, balírny a další. Firma disponuje skutečně širokým portfoliem obalových materiálů – najdete u ní stretch folie, PVC, HDPE i papírové obaly.

V oblasti balicí techniky EKOBAL zajišťuje komplexní řešení na míru. U firmy najdete ovinovací, páskovací, zalepovací a smršťovací stroje i roboty určené k paletizaci. Ovinovací stroje, balicí stroje a balicí technika výrazně zefektivní a usnadní práci vašich zaměstnanců. Tato technika je ideální pro balení potravin, průmyslových výrobků, spotřebního zboží i palet zboží pro expedici. Na stránkách této firmy najdete přehledně vše, co by vás mohlo zajímat o obalových materiálech i balicí technice, můžete si projít širokou nabídku katalogu nebo se na firmu obrátit se svými dotazy a poptávkou řešení.

Naposledy aktualizováno 23. 6. 2023

fibichova, 9. 6. 2023
Kategorie: Technologie