dvere

BAUWIN – ta nejlepší okna na českém trhu 

BAUWIN s.r.o. je společností sídlící v Ostrově, která se specializuje na výrobu a montáž oken a dveří z různých materiálů, a to včetně plastu, dřeva a hliníku. Kromě těchto produktů firma nabízí také rolety, zimní zahrady či stínící techniku. Jednou ze základních hodnot společnosti BAUWIN je flexibilita – snaží se vyhovět všem požadavkům svých zákazníků a přizpůsobit se jejich potřebám. Nemusíte se tedy bát mít ani vysoce specifické požadavky týkající se designu nebo materiálu, určitě vám zde se vším vyhoví.

empty door living room interior background scaled 1

Vůbec nejvyšší prioritou pro BAUWIN ale zůstává kvalita nabízených produktů. Aby jí mohla vždy dosáhnout, tak využívá výhradně vysoce kvalitní materiály a zaměstnává zkušené odborníky, aby výrobní i montážní práce byly prováděny v nejvyšší kvalitě. Zákazníci tak mohou ve všech případech očekávat odolná, funkční a esteticky velmi dobře vypadající okna, která obstojí ve zkoušce času, tj. mají dlouhou životnost.

Perfektní plastová okna a dveře za přijatelné ceny

Společnost se specializuje na celý proces doručení oken do domácnosti – od prvotní cenové nabídky přes jejich objednání až po samotnou instalaci. Zakládá si při tom i na rychlosti – nabídky i realizace jsou prováděny v co nejkratším časovém horizontu. Nákup oken je důležitá investice, proto je potřeba najít spolehlivého partnera. A právě jím je společnost BAUWIN, jež nabízí vysokou kvalitu oken, která jsou dobrou investicí na dlouhá léta.

Jedním z hlavních produktů společnosti BAUWIN jsou plastová okna. Možnost výběru ve více než 50 barevných verzích, a ve dvou různých tvarech (klasickém rovném tvaru, nebo originálním zaobleném tvaru). Všechny nabízené výrobky pochopitelně splňují evropské normy, tudíž garanci kvality má zákazník i díky uděleným certifikátům pro jejich okna i další výrobky.

Naposledy aktualizováno 17. 10. 2024

fibichova, 28. 2. 2023
Kategorie: Stavebnictví