obr3

Kůže, která lecco zmůže

Kůže Vlček s.r.o. je rodinná firma vyrábějící předměty z přírodní i syntetické kůže již od roku 1997. Jedná se především o osobní ochranné pracovní pomůcky pro rozličná povolání, které nezklamou v žádných podmínkách. Jejich výrobky z kůže se osvědčily dokonce i v těžkých důlních podmínkách OKD. Dále vyrábí kvalitní brašny, opasky, obojky, vodítka a postroje pro psy a řadu dalších věcí. Všechno ručně, z kvalitní kůže a podle přání a představ zákazníka. Na výběr je z mnoha barev kůže, šití, různých hrotů, špic či nýtů. Také si svůj výrobek můžete nechat opatřit jménem, ražbou, laserovým nápisem nebo obrázkem. Každý výrobek je originál, stejně jako člověk, který si ho objedná.

vyrn 46Z1

Na firemním e-shopu najdete např. kožené zástěry pro výčepní, které budou za barem dělat tu největší parádu. Dále vyrábí také ochranné zástěry pro svářeče nebo kováře, které kromě toho, že skvěle vypadají, i dobře chrání. V sekci pro dřevorubce se skrývají kožené opasky a k nim potřebné příslušenství. Můžete si zvlášť koupit samotný opasek a k němu kšandy a kapsy jaké chcete, nebo dřevorubecký opasek Premium, který už je předem sestavený. Také zde najdete širokou nabídku elektrikářských, zámečnických, lesnických a revírnických brašen různých barev a velikostí.

Kromě ochranných a pracovních pomůcek zde najdete také spoustu možných dárků pro vaše blízké. Za zmínku rozhodně stojí krásné kožené opasky – jednoduché, jednou i dvakrát prošívané a samozřejmě s možností osobního věnování. Nebo kožené pouzdro na nůž, které vám firma vyrobí přímo na míru. A vaši čtyřnozí kamarádi zajisté ocení krásný kožený obojek se jménem. Pokud sami z kůže tvoříte a sháníte materiál, jste stále na správné adrese. Na firemním e-shopu najdete kromě hotových kožených výrobků i samotnou kůži rozličných barev, a to jak přírodní (hovězí nebo buvolí) tak syntetickou.

fibichova, 24. 2. 2023
Kategorie: Dodavatelé