1385 3 763 764 ryps brokat kremovy

Dekorační látky přinášejí do filmů a divadel tu pravou magii

Když sledujeme filmy nebo divadlo, většinou oceňujeme především skvělé herecké výkony a poutavý příběh. Bez výpravy a kostýmů by však žádné dílo nebylo kompletní. I do těchto prvků filmoví a divadelní tvůrci investují nemalé úsilí, hlídají každý detail a napomáhají tomu, že nám zajistí zajímavou podívanou. A zdaleka se nejedná jen o kvalitně ušité a vhodně vybrané kostýmy, ale také o dekorace a mnoho dalšího. Na divadle zase k celkové magii představení přispívají zatemňovací závěsy, opona a mnoho dalšího. Fotografická studia si také pomáhají látkami, vhodně zvolené pozadí udělá půl práce. A v žádném televizním nebo filmovém studiu dnes už nesmí chybět zelené plátno, díky kterému je možné se přenést i do těch nejfantastičtějších krajin.

60 cerny molton balik hp

Prodejem dekoračních látek na divadelní a filmové dekorace, rekvizity a kostýmy se zabývá TEXTILE FACTORY s.r.o.. Ve své nabídce má více než pět tisíc látek s možností odběru na metr ale i na kilometr. Dále nabízí textilní materiály pro filmové a scénické dekorace a výpravy a v sortimentu nechybí ani látky pro oděvní účely. Dále společnost prodává materiály pro výstavní expozice se sníženou hořlavostí s certifikátem o nehořlavosti. V široké nabídce sortimentu nechybí ani materiály pro přední či zadní projekce, materiály na zatemnění a výkryty. TEXTILE FACTORY s.r.o. je výrobcem materiálu MOLTON, který se používá pro výkryty, vytemnění a odhlučnění prostor. Nahrazuje doposud používaný materiál samet.

Jelikož TEXTILE FACTORY s.r.o. nabízí velmi specifický sortiment, zakládá si tato společnost na profesionálním přístupu ke každé objednávce. Taky disponuje vlastní profesionálně vybavenou šicí dílnou a může tak poskytovat zázemí pro realizace nových výtvarných a jiných projektů. Veškeré zboží najdete přehledně v e-shopu a můžete si vybírat z široké nabídky produktů.

fibichova, 17. 2. 2023
Kategorie: Dodavatelé