917

Návštěvy ORL se nemusíte bát, pomůže vám s problémy se sluchem i s chrápáním

ORL je zkratka pro oftalmologii a laryngologii, což je medicínská oblast zabývající se problémy s orgány zraku a sluchu, nosu a hrdla. ORL lékaři pomáhají pacientům s různými typy problémů, jako jsou poruchy sluchu a rovnováhy, nedoslýchavost, opakované záněty středního ucha, ušní šelesty a závratě, rýmy, chronické záněty nosní dutiny, dýchací obtíže, chrapot, chrápání atd.

pexels andrea piacquadio 3779448

Poliklinika Prosek Praha 9 se specializuje na ORL a nabízí širokou škálu vyšetření a léčebných postupů. ORL specialista MUDr. Jaroslav Bludovský zabývá se třemi hlavními oblastmi ORL – ušní, nosní a krční. Ušní vyšetření zahrnuje diagnostiku a léčbu poruch sluchu a rovnováhy. Lékař provede audiometrii a tympanometrii a při potřebě zajistí přidělení sluchadla na specializovaném pracovišti foniatrie. Nosní vyšetření se zaměřuje na léčbu chronických zánětů nosní dutiny a rým. ORL specialista provede vyšetření nosních a krčních mandlí a při potřebě zajistí odstranění nosních polypů a úpravu deformované nosní přepážky. Krční vyšetření zahrnuje léčbu dýchacích obtíží, polykacích obtíží a problémů s chrápáním. Lékař vyšetří zvětšené krční lymfatické uzliny a syndrom spánkové apnoe. Pokud je to nutné, zajistí i monitoraci během spánku a v případě potřeby poskytne doporučení pro chirurgický zákrok.

Poliklinika Prosek Praha 9 – MUDr. Jaroslav Bludovský nabízí kompletní služby v oboru ORL. Provádí preventivní prohlídky, speciální vyšetření a zákroky, jako například odstraňování nosních polypů, léčení rým a dýchacích obtíží. Pacienti mohou navštívit ordinaci bez objednání a v případě potřeby jim lze zajistit sluchadlo na specializovaném pracovišti foniatrie. V ordinaci lze také absolvovat vyšetření během spánku a pokud je zapotřebí, poskytnout doporučení pro chirurgický zákrok. V Poliklinice Prosek se pacienti mohou spolehnout na kvalitní péči a odbornost od lékaře MUDr. Jaroslava Bludovského.

fibichova, 10. 2. 2023
Kategorie: Zdravotnictví