S332 Bianco Evento bridal veil 2

35 let zkušeností, 600 svatebních šatů a spokojení zákazníci – to je studio Agnes

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého člověka a jeho volba svatebních šatů je jednou z nejdůležitějších částí svatební přípravy. Tyto šaty se stanou vzpomínkou na tento den po celý život. Studio Agnes v Praze je přesně to místo, kde si můžete vybrat šaty pro tento speciální den. Studio Agnes nabízí exkluzivní společenské oblečení a sladí nejen vás, ale i váš doprovod na jakoukoliv společenskou akci.

Candy 1 e1675948052987

Majitelka Romana Šlehofer má již 35 let zkušenosti v oboru krejčovství a pomáhá nevěstám při výběru svatebních šatů. To dokládají skvělé recenze a široká škála produktů, jako jsou doplňky, koktejlky, společenské šaty, smokingy pro muže a další. Studio Agnes nabízí výběr světových značek a šatů od nejznámějších světových designerů, aktuální trendy a nejnovější kolekce pro vintage a boho svatby. Salón má k dispozici 600 svatebních šatů, které zahrnují splývavé, jednoduché, minimalistické a princeznovské modely, stejně jako šaty pro družičky, první svaté přijímání a imatrikulaci. V Agnes také naleznete elastické těhotenské šaty, které rostou spolu s vámi. Agnes má vše, co potřebujete pro svůj svatební den – od závoje až po boty, a nyní také nabízí pohodlnou obuv a svatební tenisky pro venkovní a boho svatby. Společnost se stará i o matku nevěsty a celou společnost, takže si každý může vybrat svůj ideální svatební oděv.

Agnes pravidelně představuje nové kolekce na veletrzích a pečlivě se stará o své zákazníky, aby jim nabídla nejlepší možný zážitek při výběru svatebních šatů. Kromě toho zde nabízejí i šití na míru, které zajistí, že vaše šaty, ať už svatební či společenské budou přesně podle vašich představ, a to včetně úpravy šatů pro těhotné nevěsty. Rovněž ušijí či upraví i pánské obleky. Romana Šlehofer má zájem o to, aby se vaše svatba stala úspěšnou a nezapomenutelnou, a s radostí vám pomůže s výběrem správných šatů pro tento den. Sleduje nejnovější trendy v oboru a je připravena vám poradit s výběrem svatebních šatů a dalších potřebných věcí.

Naposledy aktualizováno 20. 4. 2023