image1

Všechny barvy Broumova

Dům barev je specializovaná síť prodejen barev, laků a dalších produktů, které jsou potřeba k malování a natírání. Jedná se o největší takovou síť u nás. Její zboží je k zakoupení na 110 prodejnách rozmístěných po celé České republice, nebo na firemním e-shopu. Zboží zakoupené v e-shopu si buďto můžete vyzvednout na nejbližší prodejně, nebo Vám bude společností PPL doručeno na jakoukoli adresu. Na webových stránkách Domu barev najdete informace o probíhajících akcích a slevách a mimo jiné i blog se spoustou tipů a rad ohledně malování, natírání různých materiálů, boje s plísní a škůdci, renovace kol či grilů a dalším zajímavým počtením pro domácí kutily.

image0

Komplexní sortiment, který Dům barev nabízí, zahrnuje bílé a barevné interiérové barvy, fasádní barvy a omítky, báze a nátěry určené k tónování, lazury, laky a oleje na dřevo a dále základní, vrchní, bezzákladové a další barvy na kov. Mimo barvy je samozřejmě v nabídce i malířské příslušenství jako jsou štětce, válečky, pásky nebo fólie. Dále také ředidla a jiné technické kapaliny, lepidla, spreje, speciální barvy a příslušenství pro přípravu povrchů (tmel, přípravky proti plísním, …). Ve všech prodejnách navíc najdete kolorovací automat schopný namíchat více než 20 000 odstínů.

Prodejna Domu barev v Broumově se nachází v ulici Protifašistických bojovníků. Kromě prodeje výše zmíněného sortimentu nabízí řadu služeb, např. zhodnocování přípravy podkladu, a to především u dřeva, kovu a malířiny. Dále tónování interiérových i exteriérových barev, omítek a lazur na dřevo od značek Primalex, Johnstone’s a Balakryl. V neposlední řadě i míchání akrylátových, silikonových a silikátových fasádových barev. Profesionálně vyškolený personál rád poradí s výběrem vhodných barev do interiéru, na fasády nebo na dřevo. Parkování u prodejny pak dělá nákup ještě pohodlnějším.

fibichova, 7. 2. 2023
Kategorie: Dodavatelé