akreditace

Specializované laboratorní vyšetření vám prozradí vše o vašem zdravotním stavu

Laboratorní vyšetření nám mohou prozradit opravdu mnoho o našem zdravotním stavu. S jejich pomocí dokážeme včas rozpoznat a zachytit nebezpečnou nemoc, určit její prognózu a monitorovat úspěšnost léčby. Význam laboratorních vyšetření se s novými metodami a přesnějšími výsledky se stále zvyšuje a je nezastupitelnou součástí medicíny. Laboratorní provozy sítě AGELLAB jsou součástí privátní skupiny zdravotnických zařízení Skupiny AGEL, která je největším soukromým poskytovatelem zdravotní péče v regionu střední Evropy. Díky komplexnosti a šíři nabízených služeb spolupracuje s lékaři na všech úrovních, od primární péče až k intenzivní spolupráci s vysoce specializovanými pracovišti v celé ČR a své služby nabízí i široké veřejnosti. Všechny laboratoře jsou akreditovány Českým institutem pro akreditaci podle mezinárodní normy. Právě četné akreditace společnosti dokládají špičkovou kvalitu jejích služeb. Pro samoplátce nabízí AGELLAB širokou nabídku laboratorních vyšetření. Pracoviště Laboratoří AGEL najdete na 15 místech po celé České republice. Centrála je v Novém Jičíně a spolu s dalšími pracovišti poskytuje široké spektrum rutinních a specializovaných vyšetření.

nase laboratore

Laboratorní vyšetření s žádankou od lékaře i pro samoplátce

Všechna vyšetření, která síť laboratoří AGELLAB nabízí, mohou zájemci podstoupit na kterémkoli z téměř 40 odběrových míst. Na odběrové místo se může pacient dostavit jak se žádankou od svého lékaře, tak i bez ní, jako samoplátce.

Laboratorní vyšetření lze objednat rovněž online prostřednictvím e-shopu dostupného na adrese vysetreni.agel.cz. Zájemci si mohou vybrat z široké škály balíčků vyšetření, které se soustředí jak na preventivní laboratorní vyšetření, jež dávají kompletní přehled o aktuálním zdravotním stavu jedince, tak i specializovaná biochemická, genetická a imunologická vyšetření či vyšetření na onemocnění covid-19. V nabídce najdete například vyšetření dědičných predispozic k nádorovým onemocněním, celiakii, vyšetření trombofiliích mutací, potravinové senzitivity, alergie a mnoho dalšího.

Neváhejte tedy AGELLAB kontaktovat, ať už jste z kterékoliv části naší republiky.

fibichova, 9. 1. 2023
Kategorie: Zdravotnictví